SİVAS / YILDIZELİ - Kalın Ortaokulu

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Şbt

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

#6 Şubat  #Deprem

Ock

7/A sınıfı öğrencilerimizin teknoloji tasarım proje ödevlerini fotoğraflayarak güzel bir hatıra bıraktık:)

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca öğretmenlere ait çalışmaların, fark oluşturan projelerin ve iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı dergi, video kanalı ve internet sitesi yayına başladı.

Ekm

İlimize yeni atanan öğretmenlere Sivas belediyesi evsahipliğinde hoşgeldin yemeği düzenlendi.

Okulumuza ataması gerçekleşen Beden Eğitimi Öğretmeni Serhat MEHMETOĞLU'na da hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda 11 Ekim 2023 tarihinde

saat 11:00’de TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu

“Bilim Söyleşileri Etkinliği” gerçekleştirilecektir.

İnönü Üniversitesinden Prof. Dr. Ali KARCI

Yapay Zeka alanında ortaokul öğrencilerimize