SİVAS / YILDIZELİ - Kalın Ortaokulu

Ara

5.siniflar ramazan ünitesi kapsamında oruç etkinligi düzenledi ve öğrencilerimiz bu etkinlik kapsamında tekne orucu tuttular.

#Hedef

#SivasValiliği

#SivasMem

Ara

SULTANŞEHİR OKUYOR HEDEF PROJESİ KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN PROJE İLE 1 ARALIK OKUMA SAATİ ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

#SultanşehirOkuyor

#Hedef58

#SivasValiliği

#SivasMem

Kas

24Kasım öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

valiliğimiz himayelerinde, il milli eğitim müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülülen HEDEF projesi kapsamında 23 Kasım okuma etkinliğini gerçekleştirdik.

#HEDEF

#sivasvaliliği

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma töreni ile Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde andık.

Kas

valiliğimiz himayelerinde, il milli eğitim müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülülen HEDEF projesi kapsamında 8 Kasım okuma etkinliğini gerçekleştirdik.

Kas

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen #HEDEF projesi kültür- sanat aktiviteleri kapsamında hem ilkokul hem ortaokul öğrencilerimiz Sivas İl merkezindeki tarihi yapıları, müze ve kültür parklarını gezdiler. Gezilerini tamamlayan öğrencilerimiz daha sonra Sivas Belediyesinin desteklediği "Tay" isimli animasyon filmini izledikten sonra Has döner'de  bu güzel günü sonlandırdılar.

- Altınkale Gezisi

- Hamidiye Kültür Parkı Gezisi

- Selçuklu Eserleri Gezisi

- Şehir Müzesi Gezisi

- Sinema Gösterimi

Bu gezide okulumuza desteklerinden dolayı;

Sivas Belediye Başkanımız Sn. Hilmi BİLGİN'e

Köyümüz iş adamlarından Kalnak Nakliyenin Sahibi Feryadi TUNA beyefendiye,

Kalın Köyü Muhtarımız Kemal KOL'a

Ve Velimiz Servettin ÇETİNKAYA'ya öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü

Sivas Valiliği

#HEDEF

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle coşkuyla kutlandı.

Ekm

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında Okul müdürümüz Veysel Turap KARTAL başkanlığında Okulumuzda gerçekleştireceğimiz projelere yönelik bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik.

Ekm

Parçalı güneş tutulması öğrencilerimizle birlikte gözlemlendi ve öğrenciler bilgilendirildi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenerek öğrenciler bilgilendirilerek bilinçlendirildi.

May

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, 8'inci sınıfta okuyan 1 milyon 236 bin öğrencinin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 5 Haziran'da yapılacak sınav başvurusunu merkezî yaptıklarını, bu yıl da öğrencilerin kendi okullarında sınava gireceğini belirtti.

Ara

Okulumuz, Eğitim Kurumları Hijyen Standartlarına göre "Okulum Temiz Belgesi" almıştır. Kazanımların elde edilmesinde emeğini esirgemeyen tüm ekibimizi kutluyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Coronavirüs nedeniyle okulları 16 Mart 2020 - 27 Mart 2020 tarhileri arasında iki hafta süreyle tatil etmiştir. Öğrencilerimiz ilk hafta tatilinde dinlenip ikinci hafta tatilinde eğitimlerini uzaktan eğitim yoluyla alacaklardır. Uzaktan Eğitimler Eğitim Bilişim Ağı(EBA) ve TV kanalları üzerinden yapılacaktır.

Eğitim Bilişim Ağı(EBA) ile ilgili bilgilendirici broşüre aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.